10:04, čet, 8. Avg

Kam z avtomobili v primeru toče v Mariboru?





Na agenciji za okolje opozarjajo, da so od popoldneva možna krajevna neurja z močnimi nalivi, sunki vetra in točo. Ob tem so možni hitri porasti hudourniških vodotokov. Posamezni vodotoki lahko večkrat porastejo in poplavijo na območju pogostih poplav, zlasti vodotoki s povirjem na Pohorju in ostali vodotoki v severovzhodni Sloveniji. Vsi, ki boste v času neurja v Mariboru pa vam Europark prijazno nudi zavetje za vaše jeklene konjičke.

Avtomobile na varno v Europark

Vsi, ki boste v času neurja v Mariboru pa vam Europark prijazno nudi zavetje za vaše jeklene konjičke. Zapisali so: “Da bodo vaši jekleni konjički na varnem pred napovedano točo, ste vljudno vabljeni, da svoje avtomobile danes tudi čez noč parkirate v Europarkovi garaži”.

europark

Izdan rdeči alarm
Na portalu Neurje.si medtem opozarjajo pred močnimi krajevni nalivi z debelejšo točo.
neurje.si

Kot pišejo na portalu, so možni močnejši sunki vetra, “ki lahko na izpostavljenih mestih odkrivajo strehe, raznašajo manjše nepritrjene predmete ter lomijo veje in šibka drevesa.”

Ohladilo se bo

V četrtek bo spremenljivo oblačno z občasnimi krajevnimi padavinami. Predvsem na Primorskem bodo dopoldne vmes tudi nevihte. Zapihal bo severni do severovzhodni veter, na Primorskem šibka burja. Proti večeru se bo na zahodu delno razjasnilo. Ohladilo se bo. Najnižje jutranje temperature bodo od 10 do 15, na Primorskem okoli 18, najvišje dnevne od 17 do 21, na Primorskem do 25 stopinj Celzija.

Druge novice

Dodaj odgovor

Prosimo izpolnite preden nadaljujete! *

S klikom na gumb "Objavi komentar" se strinjate s pravili komentiranja.