22:57, čet, 25. Apr

Kandidata Marjana Irgla za občinskega svetnika na Destrniku podprla tudi Marjan Podobnik in Suzana Lara Krause





Na nocojšnji predstavitvi kandidata Marjana Irgla na nadomestnih volitvah za občinskega svetnika Občine Destrnik sta Irgla podprla podpredsednica Slovenske ljudske stranke Suzana Lara Krause in Marjan Podobnik, rekoč, da sta za občinski svet, v katerem ne bo razprtij.

Marjan Irgl, ki je že bil občinski svetnik na Destrniku, se je odločil za ponovno kandidaturo, ker meni, da je veliko projektov v občini, ki jih je treba izpeljati, hkrati pa mu je pomembno, da bi v občinskem svetu bila sloga med svetniki. Nadomestne volitve so namreč razpisane po tem, ko je občinska svetnica zaradi osebnih razlogov izstopila iz tega sveta. Irgl poudarja, da bi bilo treba program, ki so zastavljeni, tudi realizirati.

Med več projekti v občini in v volilni enoti Vintarovci – Ločki vrh je izpostavil prav tega, ki v njegovi volilni enoti še poteka: ureditev optike, poudaril pa je tudi, da je treba urediti javno razsvetljavo. Kar pa se tiče celotne občine, pa je zanj pomembno tako kolesarska, rekreacijska pot kot tudi velik projekt izgradnje medgeneracijskega doma oziroma doma za starejše občane, ki bi bil tam lahko tudi v dnevnem varstvu oziroma dnevnem centru.

Podpredsednica SLS Suzana Lara Krause je poudarila, da ima Irgl njeno polno podporo, saj je že bil občinski svetnik v tej občini, in to po njenih besedah v zlatih mandatih, ko so se bili ljudje sposobni dogovoriti, in je bilo takrat manj negativnih konotacij. Povedala je, da verjame, da Irgl ni konflikten človek, da je pripravljen na sodelovanje.

Na predstavitvi pa je bil tudi Marjan Podobnik, prav tako iz SLS, ki je tudi za nekonfliktno sodelovanje in dogovarjanje o projektih razvoja v tej občini, usmerjeno k razvoju, ne pa razdiralnemu načinu.

Zadovoljen je, da je v občini uspešen župan in v bližini tudi podpredsednico. Pomembno mu je, da se s projekti, ki jih v SLS pozdravljajo, razvija ne samo občina, ampak tudi širše ptujsko okolje in celotna regija.

Druge novice

Dodaj odgovor

Prosimo izpolnite preden nadaljujete! *

S klikom na gumb "Objavi komentar" se strinjate s pravili komentiranja.