11:33, pet, 29. Mar

Kdo se je odločil, da si želi Ceco na Ptuju?





Za začudenje je v širši javnosti poskrbelo razkritje nastopajočih v programu ptujskega Kurentovanja. Ogromno prahu dviguje predvsem nastop Cece na Kurentovanju na Ptuju. A kaj, ko so očitno organizatorji le sledili željam obiskovalcev.

Kdo se je odločil, da si želi Ceco na Ptuju? Na Facebooku se je izvedla anketa, in na podlagi le-te so na željo glasujočih na “fašenk” povabili Ceco, saj je v anketi največ ljudi glasovalo ravno zanjo. Balkanska diva Ceca bo tako nastopila 3. februarja, na uvodno noč.

Vlada zanimanje za koncert

Glede na to, da gre za koncert, ki je skorajda že razprodan, so si ljudje vendarle želeli njen nastop in zanimanje je. Kurentovanje na Ptuju se sicer tradicionalno pričenja s Kurentovim skokom, osrednji program letošnjega osrednjega pustnega dogodka pa bo potekal vse do 21. februarja.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by C E C A (@cecaraznatovic)

Nastop zmotil politike

Da bo prav Ceca tista, ki bo odprla tradicionalno slovensko pustovanje, pa je zmotilo prvaka največje opozicijske stranke Janeza Janšo. Tako je tvitnil, da je “za stranko SD Arkan (pokojni soprog Cece) naslednik Tita in Kidriča. Zato je Ceca tako priljubljena med njimi.”

Kakorkoli, njen koncert bo kot kaže razprodan, verjetno pa bo poskrbela tudi za uvod poln zabave v Kurentovanje Ptuj 2023 v Karnevalski dvorani.

Druge novice

Dodaj odgovor

Prosimo izpolnite preden nadaljujete! *

S klikom na gumb "Objavi komentar" se strinjate s pravili komentiranja.