01:17, sre, 3. Jul

Keku za predano vodenje in ves doprinos slovenskemu nogometu posebno priznanje mariborskega župana





Trinajsta tekma Slovenije na velikih tekmovanjih je postregla z borbeno predstavo Kekovih fantov, ki so močno favorizirane Portugalce pripeljali vse do enajstmetrovk, tudi sami pa zapravili izjemno priložnost za zmago v podaljšku. Na koncu pa se je trinajstica izkazala z nesrečno. A vseeno so fantje na čelu s selektorjem Matjažem Kekom dosegli neverjeten uspeh na letošnjem evropskem prvenstvu.

Na uspešno vodenje slovenske reprezentance se je odzvala tudi mariborska občina. “Borbenost in srčnost na igrišču sta navdihnili celotno Slovenijo, ki je z vami trepetala do zadnje sekunde. Kljub dežju se je tudi na Grajskem trgu zbralo več kot 500 glasnih navijačev naše reprezentance,” so zapisali v objavi na družbenem omrežju Facebook in se zahvalili fantom za nepozabne trenutke in ponos.

Velik doprinos slovenskemu nogometu 

Poklon in čestitke pa so namenili tudi Matjažu Keku: “Poseben poklon in čestitke gredo našemu someščanu, odličnemu strategu, selektorju gospodu Matjažu Keku. Za predano vodenje in ves doprinos slovenskemu nogometu mu bo župan Mestne občine Maribor podelil mestni pečat.”

Druge novice

Dodaj odgovor

Prosimo izpolnite preden nadaljujete! *

S klikom na gumb "Objavi komentar" se strinjate s pravili komentiranja.