14:33, ned, 28. Jul

Ker na MOM ni denarja ne bo koncertov?





V Zavodu za turizem Maribor – Pohorje sporočajo, da bodo – zaradi finančnega stanja na Mestni občini Maribor – odpadli koncerti, načrtovani v sklopu decembrskih dogajanj na Trgu Leona Štuklja. Ostale programe bodo izvedli.

Slika je simbolicna
Slika je simbolicna

Na Zavodu za turizem so danes, skupaj s soorganizatorji dogodkov Čarobnega decembra in Vilinskega mesta, prejeli informacijo, da se: “zaradi finančnega stanja Mestne občine Maribor in določanja prioritet pri namenski porabi sredstev, odpovedujejo brezplačni koncerti na Trgu Leona Štuklja, ki so bili predvideni od danes, 11. decembra do 20. decembra 2014.” Na programu ostajajo le trije brezplačni koncerti, ki bodo potekali zadnje tri dni decembra in ki jih pripravljajo predstavniki na Zavoda za turizem.

prižig lučk v mb (1)

Ne glede na odpovedane koncerta pa organizatorji Vilinskega mesta in Čarobnega decembra zagotavljajo, da bodo vse ostale aktivnosti potekale nemoteno: vse aktivnosti, ki so vezane na gostinsko in sejemsko dejavnost (kot je zapisano v programu Čarobnega decembra), kakor tudi vse aktivnosti in dogodki v Vilinskem mestu.

Ob današnji, pa predstavniki Zavoda za turizem Maribor – Pohorje in drugih soorganizatorjev obljubljalo, da se bodo trudili: “vso zainteresirano javnost redno informirati o dogajanju v mestu, zato se bodo spremembe v programu sproti ažurirale na spletni strani www.maribor-pohorje.si in drugih informacijskih kanalih.

Druge novice

Dodaj odgovor

Prosimo izpolnite preden nadaljujete! *

S klikom na gumb "Objavi komentar" se strinjate s pravili komentiranja.