17:11, čet, 4. Jul

Kevin Kampl po tem, ko se je zrušil na zelenici: “Poskušal sem dihati, pa nisem mogel.”





Že včeraj smo poročali o tem, da se je slovenski nogometaš Kevin Kampl zrušil na zelenici na tekmi bundeslige med ekipama RB Leipzig in Augsburg.

Zdaj je jasno, da je šlo za panični napad, poroča Sportal. “Poskušal sem dihati, pa nisem mogel. To je bil zame manjši šok,” je Kampl povedal po tekmi, ki se je bo raje spominjal po tem, da je po skoraj treh letih končno spet zadel gol v prvi nemški ligi.

Imel je občutek, da so se ji pljuča sesedla

Kampl se je nekaj trenutkov po tem, ko je zadel gol, se je prijel za prsni koš, nagnil čez zaščitno ogrado in prosil za zdravniško pomoč. Sportal navaja, da kot je pozneje pojasnil, se je tik pred zadetkom zapletel z branilcem Augsburga: “Nekako me je zadel v hrbet in imel sem občutek, kot bi se mi pljuča sesedla.” Dodal je, da je bila največja težava v tem, da ni več mogel priti do sape.

“Prestrašil sem se, ker mi ni več uspelo priti do sape. Poskušal sem dihati, pa nisem mogel. To je bil zame manjši šok,” je dejal. A težave k sreči niso dolgo trajale, saj se je Kampl kmalu vrnil na igrišče in prispeval še asistenco za zmagoviti gol Leipziga.

Druge novice

Dodaj odgovor

Prosimo izpolnite preden nadaljujete! *

S klikom na gumb "Objavi komentar" se strinjate s pravili komentiranja.