00:03, sre, 24. Apr

Kje vse se bo ustavil Miklavž ta vikend?





God sv. Nikolaja ali Miklavža, enega izmed najbolj priljubljenih svetnikov, s katerim je povezano tradicionalno obdarovanje otrok, praznujemo 6. decembra.

Obiskali bodo tudi Kungoto

V soboto 4.PARKL FEST z obiskom Sv. Miklavža, na več lokacijah v občini Kungota, v skladu s priporočili NIJZ.
-Parkirišče pred NK Kungota ob 17:00
-Parkirišče OŠ Spodnja Kungota 17:30
-Vaški trg na Plintovcu ob 18:00
-Vaški trg v Svečini ob 18:30
-Igrišče v Juriju ob Pesnici ob 19:00
Organizator TD Zg. Kungota v sodelovanju s Kungoškimi parkli in občino Kungota vas naproša, da upoštevate PCT pogoje. “Vljudno vabljeni na lokacijo, ki je najbližja vašemu prebivališču.” 

Vstopnina se podari društvu Upornik

Vabimo vas na naše prvo tradicionalno Miklavževanje, na čarobnem vrtu Hiše Oz na Titovi cesti s pričetkom ob 15uri, so zapisali v Hiši OZ: “Vljudno vas prosimo, da upoštevate PCT pogoje, saj je to tudi pogoj za vstop na naš dogodek. Prijavnina je 3€/osebo in gre v celoti v dobrodelne namene v sodelovanju z dobrodelno organizacijo UP-ornik. Prijave bodo potekale na dan dogodka. Prav tako bo Miklavž razdelil darila za vaše najmlajše”

Okrepčevalnica Kobanka v Selnici ob Dravi

“Nekdo nam je prišepnil, da grejo eni “možje” slučajno mimo nas pa morejo preverit, če smo bli letos dovolj pridni. Dan d bo 4. 12. 2021 med 18.00 in 19.00 uro. Se vam kaj sanja, kdo bi to lahko bili?👹😈p. s.: Nas je malo strah… nam bote vi pomagali pa rekli, da smo bli pridni?” so zapisali na Facebook strani.

Jutri v Hramu kulture

“Že to nedeljo nas bo obiskal prvi decembrski dobri mož. Miklavž sporoča, da ima za pridne otroke pripravljena darilca. Ne pozabite prinesti Miklavžu kakšno risbico ali pesmico, ki ste jo pripravili posebej zanj.”

Vabljeni! KD PAVZA v sodelovanju z Občino Selnica ob Dravi

Ustavil se bo tudi v Lovrencu na Pohorju

“4.12.2021, bomo v Lovrencu prvega izmed dobrih mož pričakali s prižigom prazničnih lučk. Te bodo zasvetile v poznopopoldanskih urah in tako simbolično otvorile adventni čas ter pregnale temo vse krajših decembrskih dni. Ta dan bo v organizaciji Turističnega društva potekalo tudi Miklavževo obdarovanje otrok pri kipu svetega Miklavža,” so zapisali.

V nakupovalnem središču Europark

“Na ulicah Europarka ga poiščite jutri, 4. decembra, v popoldanskih urah. Zagotovo bo s seboj prinesel darilca, z veseljem pa se bo z vami tudi fotografiral. Kaj pa ti, si že napisal svoje pismo Miklavžu?”

Jutri v Rušah

Športni park Ruše bo letos obiskal Miklavž! Hkrati pa si bomo ogledali čudovito predstavo, JELKIN ČUDEŽ! Na zaprašenem podstrešju bo letos za praznike oživela topla, humorna in iskriva zimska pravljica o hrepenenju, prijateljstvu in drobnih čudežih.

Imate tudi vi informacijo, kje se bo še ustavil Miklavž? Delite jo z nami med komentarji.

Druge novice

Dodaj odgovor

Prosimo izpolnite preden nadaljujete! *

S klikom na gumb "Objavi komentar" se strinjate s pravili komentiranja.