15:19, sob, 10. Avg

Kmalu 9. dobrodelni kulinarični večer





Člani humanitarnega društva Rotaract klub Maribor že deveto leto zapored organizirajo dobrodelni kulinarični večer z licitacijo. Tradicionalno se bo odvil v restavraciji Rožmarin v Mariboru, in sicer to soboto, 26. novembra ob 20h. Tokrat pomagajo mariborskemu Sončku.

Predaja donatorskega bona na dobrodelnem kulinaričnem večeru 2015.
Predaja donatorskega bona na dobrodelnem kulinaričnem večeru 2015.

Denar, ki ga bodo zbrali na licitaciji, bodo podarili mariborskemu društvu za cerebralno paralizo Sonček. Njihov cilj je namreč s tem pomagati otrokom, mladostnikom in odraslim s cerebralno paralizo in sorodnimi invalidnostmi pri njihovem vključevanju v socialno okolje. To pa je osnovno poslanstvo društva Sonček, zato so ga izbrali. Z zbranimi jim bodo omogočili nakup didaktičnih pripomočkov za otroke v procesu rehabilitacije ter vozilo za prevoz najtežje oviranih otrok in odraslih na vozičkih.

rotaract-vecerja-3

Letos bo glavni artikel licitacije polni penzion z nočitvijo za dve osebi v Biotermah Mala Nedelja, ki ga podarja turistična agencija Sonček. Na svoj račun bodo prišli tudi ljubitelji oljčnega olja, saj bo na licitaciji ponujeno oljčno olje z dodanim 24-karatnim zlatom, ki ga je posebej za licitacijo doniralo podjetje Puravida.

Druge novice

Dodaj odgovor

Prosimo izpolnite preden nadaljujete! *

S klikom na gumb "Objavi komentar" se strinjate s pravili komentiranja.