18:25, tor, 23. Jul

Konec je: 2Cellos zaključujeta svojo skupno pot





Priljubljeni slovensko-hrvaški glasbeni dvojec se bo ob koncu poslovilne turneje ustavil še v Zagrebu, kjer bosta Luka Šulić in Stjepan Hauser še zadnjič kot 2Cellos stopila na oder in se poslovila od svojih oboževalcev, koncert se bo odvil 19. septembra.

Svetovno znani glasbeni dvojec 2Cellos nas je navduševal več kot deset let. Slovenska polovica svetovno znanega dueta 2Cellos, Mariborčan Luka Šulić, se je odločil, da ima dovolj dolgih turnej, zaradi katerih je najtežje njegovi ženi Tamari, s katero ima tri otroke, Vala, Hano in Lea. Zadnja turneja s Stjepanom je bila po njegovem mnenju resnično zadnja.

Za Luko je družina temelj vsega

Šulić ki sicer živi v Mariboru, je lani z ženo Tamaro tretjič postal oče. Tamara in Luka sta se poročila leta 2017, malo po tem pa dočakala tudi prvorojenca, sledila sta še hči in sin. Šulić je že leta 2019 v pogovoru za MMC dejal: “Zame je družina temelj vsega. Vedno sem si želel imeti otroke. Zame je glavni izziv uravnotežiti glasbeno kariero in družinsko življenje.”

Luka je priznal, da sta si zelo različna, on je namreč zadnja leta povsem družinski človek, ki si je želel čim krajših turnej, Stjepan pa glasbenik, ki ves svoj čas vlaga v kariero. “Na neki točki je čas za pokoj, v bistvu je to najbolje, ko je človek na vrhuncu,« še za Novice Svet24 pove Luka, ki pa je izjemno hvaležen, da mu je življenje na pot prineslo takšnega prijatelja, kot je Stjepan.

Druge novice

Dodaj odgovor

Prosimo izpolnite preden nadaljujete! *

S klikom na gumb "Objavi komentar" se strinjate s pravili komentiranja.