18:28, pon, 8. Jul

Lastniki še vedno obupano iščejo Julie, najditelju ponujajo denarno nagrado





Lastniki že več tednov pogrešajo ljubko mucko Julie. Zdaj najditelju ponujajo denarno nagrado, res si želijo da pride mucka nazaj v ljubeč dom.

Lastnica je včeraj, v soboto, na družbenem omrežju Facebook zapisala: “Danes je 3 tedne odkar je pogrešana naša zlata Julie. Ker z dosedanjimi dejanji nismo uspeli izslediti naše Julie, niti enega samega sledu ni o njej, gremo korak dlje. Ker to je izjemno čudno, da je niti en sam človek ni zagledal. Zavedamo se, da obstaja možnost, da si je Julie nekdo (mogoče namerno, mogoče pa misli, da nima lastnika) prisvojil. Tistemu, ki ima našo Julie, prosimo iz srca, vrnite nam jo, zlomljeni smo, najditelj PREJME DENARNO NAGRADO!”

Izgubljena v Spodnjih Hočah, na Flisovi ulici, kontakt 041797732 ali 041577349.

Če tava okrog je po tolikšnem času lahko že precej daleč od doma. (Spodnje Hoče, Zgornje Hoče, Pivola, Tabor, Maribor, Rogoza, Bohova, Razvanje, Miklavž na Dravskem polju, Orehova vas, Slivnica, Skoke …)

Spomnimo. Muca Julie je belo sive (pepelnate) barve. Je sterilizirana, čipirana in navajena zgolj notranjega bivanja. Ima posebnost-sivo bradico. Spodnji deli vseh 4 tačk so beli, višje gor pa so tačke tudi sive, sploh pri zadnjih nogah je veliko sive barve.

Tudi rep je v celoti siv. Trebušček je bel. Barva glave je lepo razvidna iz slik. Julie je stara dobro leto. Ušla je iz hiše na Flisovi ulici v Spodnjih Hočah, v bližini Železniške postaje Hoče: “Pobeg se je zgodil v času našega dopusta, ko je bilo za varstvo živali poskrbljeno na našem domu. Julie zelo pogrešamo in prosimo vse za pomoč. Če vidite muco, za katero mislite, da bi mogoče lahko bila ona, prosim pokličite. Pokličete lahko kadarkoli, ne glede na uro.”

Druge novice

Dodaj odgovor

Prosimo izpolnite preden nadaljujete! *

S klikom na gumb "Objavi komentar" se strinjate s pravili komentiranja.