07:32, pet, 19. Apr

Letni kino na Ptuju vsak petek, soboto in nedeljo





Letni kino s filmskimi vrhunci v čudovitem ambientu pod poletnimi zvezdami je razkošje, ki si ga privoščimo vsaj enkrat letno, sporočajo organizatorji.

Filmske projekcije na prostem so nepogrešljiv del ptujskega poletnega kulturnega in družabnega vrveža. Kino brez stropa se je rodil na dvorišču Dominikanskega samostana, več let je kraljeval na Ptujskem gradu, leta 2019 se je razbohotil na griču Panorama, v koronskem 2020 se je prelevil v 1. Ptujski drive-in kino, v še enem neobičajnem letu 2021 pa so se projekcije preselile na novo prizorišče: dvorišče za kinom.

Kino brez stropa 2022 se je na dvorišču za kinom (vhod skozi kino) otvorili v četrtek, 23. junija, zdaj pa se v projekcijah na prostem uživa vse poletne petke, sobote in nedelje.

Prodaja vstopnic kot običajno

Prodaja vstopnic poteka kot običajno: prek spleta in pri blagajni kina. Vhod na dvorišče bo skozi dvorano kina. V primeru dežja bo projekcija v dvorani. Upoštevani bodo vsi protikoronski ukrepi.

“Odlični odzivi nas spodbujajo, da bomo v prihodnje skušali s filmi “okupirati” še druga zanimiva prizorišča, ki jih v našem mestu in okolici kar mrgoli,” za konec sporočijo organizatorji.

Druge novice

Dodaj odgovor

Prosimo izpolnite preden nadaljujete! *

S klikom na gumb "Objavi komentar" se strinjate s pravili komentiranja.