22:20, sob, 27. Jul

Levi bodo ustvarjalni, strelci na dogodivščini, biki bodo načrtovali praznične aktivnosti. Kaj pa bodo delali drugi ta teden?





Vas je že zajela predpraznična mrzlica? Če še lovite ideje, kaj vse je treba teden dni pred božičem in vstopom v novo leto narediti, vam lahko z nasveti pomagajo tudi zvezde, ki so pokazale astrološko napoved za ta teden.

Pa poglejmo, kaj svetujejo posameznim astrološkim znamenjem, da bi bil njihov zadnji teden pred prazniki takšen, da bodo lahko v njem čim bolj uživali, ob tem pa se pripravljali na praznike brez težav in problemov.

Oven (21. marec – 19. april)
Ta teden se ovni pripravljajo na praznični vrtinec! Čas je, da napolnite svoje baterije, preden se spustite v še zadnje vesele decembrske dogodivščine. Počivajte, sprostite se in razmislite, kako boste presenetili svoje najbližje.

Bik (20. april – 20. maj)
Biki, zdaj je pravi čas, da načrtujete svoje praznične aktivnosti. Razmislite o tem, kaj vas resnično osrečuje, in ustvarite praznični urnik po svojem okusu. Povabite prijatelje ali družino, da skupaj ustvarite nepozabne trenutke.

Dvojčka (21. maj – 20. junij)
Dvojčki, ta teden vam prinaša odlično priložnost za druženje. Povabite prijatelje na sproščujočo zabavo ali pa se odpravite na praznični dogodek. S svojo energijo boste ustvarili nepozabno vzdušje.

Rak (21. junij – 22. julij)
Raki, čas je, da posvetite več pozornosti sebi in svoji družini. Ustvarite toplo in udobno vzdušje doma, kjer se boste počutili varne in ljubljene. Poiščite tudi načine za povezovanje s prijatelji, ki so vam blizu.

Lev (23. julij – 22. avgust)
Levi, zdaj je čas, da pokažete svojo ustvarjalnost! Razmislite o izvirnih idejah za praznična darila ali dekoracije. Vaša kreativnost bo očarala druge. Kaj kmalu boste vsi skupaj uživali v polnem prazničnem duhu.

Devica (23. avgust – 22. september)
Device, ta teden se osredotočite na organizacijo. Začnite s prazničnim čiščenjem in urejanjem prostora, da bo praznični čas še bolj prijeten. Načrtujte tudi obiske družine in prijateljev, ki jih že dolgo niste videli.

Tehtnica (23. september – 22. oktober)
Tehtnice, čas je za razmislek o prazničnih darilih. Posvetite se izbiri pozornih in premišljenih daril, ki bodo vašim najbližjim res v veselje. Razmislite tudi o tem, kako bi lahko pomagali tistim, ki potrebujejo podporo.

Škorpijon (23. oktober – 21. november)
Škorpijoni, ta teden se osredotočite na svoje notranje občutke. Kaj vas resnično osrečuje in izpolnjuje? Poiščite priložnosti za samoraziskovanje in odkrivanje novih interesov, ki vas bodo napolnili s prazničnim veseljem.

Strelec (22. november – 21. december)
Strelci, pripravite se na praznično avanturo! Razmislite o potovanju ali pa se odpravite na dogodivščino v svojem mestu. S svojim optimizmom in radovednostjo boste navdihnili druge, da sledijo vašemu prazničnemu duhu.

Kozorog (22. december – 19. januar)
Kozorogi, ta teden se posvetite prazničnim pripravam. Organizirajte svoj urnik, da boste imeli dovolj časa za nakupovanje, okraševanje in pripravo prazničnih dobrot. Načrtujte tudi sproščujoče trenutke, da se boste izognili stresu.

Vodnar (20. januar – 18. februar)
Vodnarji, ta teden je čas za povezovanje s prijatelji. Organizirajte virtualno srečanje ali se udeležite družabnega dogodka v vašem mestu. Delite svoje ideje in vizije za prihajajoče leto ter se povežite s tistimi, ki delijo vaše strastno zanimanje.

Ribi (19. februar – 20. marec)
Ribe, poiščite mir v naravi. Ta teden je idealen za sprostitev ob vodi ali sprehod v gozdu. Dajte prednost trenutkom samozdravljenja in meditaciji, da se pripravite na praznično vrvež. Prav tako razmislite o načinih, kako izraziti svojo kreativnost in ljubezen do umetnosti.

Druge novice

Dodaj odgovor

Prosimo izpolnite preden nadaljujete! *

S klikom na gumb "Objavi komentar" se strinjate s pravili komentiranja.