02:54, čet, 25. Apr

Liga malega nogometa Maribor: današnji turnir uspel, jutri sta na vrsti polfinale in finale v Športnem parku Tabor





Danes in jutri, 12. in 13. 6. 2021, je v Športnem parku Tabor mestna liga malega nogometa za rekreativce, predstavnike mestnih četrti in krajevnih skupnosti mesta Maribora. Letošnja izvedba lige je zaradi epidemioloških razmer kot turnir, pri katerem so se danes odvile izločevalne tekme, v nedeljo pa bosta po 17. uri še polfinale in finale.

Liga malega nogometa Maribor 2021

Na turnirju so danes med 10. in 16. uro igrale ekipe, sestavljene iz neprofesionalnih nogometašev različnih starosti in s stalnim prebivališčem v mestni četrti, ki jo zastopajo. Iztok Kvas iz Športne zveze Maribor nam je že med prvima dvema odigranima tekmama povedal, za kakšen turnir oziroma tekmovanje pravzaprav gre ter kaj vse se bo letos še v okviru lige malega nogometa odvijalo.

Se je pa ob tej priložnosti Kvas še zahvalil Mestni občini Maribor za podporo ter povabil gledalce na nedeljski del lige malega nogometa, ki se začne ob 17. uri, ko bosta na vrsti polfinale in finale.

Govorili pa smo še z igralcema, ki sta zastopala nogometni ekipi, ki sta odigrali prvo tekmo. Dejansko so bili nogometaši veseli, da se je dogaja, da se sproščajo preventivni ukrepi in da lahko pokažejo, kaj so v kratkih pripravah na ligo malega nogometa lahko naredili. Branko Lukič iz moštva Krajevne skupnosti Malečnik Ruperče in Severdjan Bečiri iz nogometne ekipe MČ Magdalena sta strnila vtise.

Druge novice

Dodaj odgovor

Prosimo izpolnite preden nadaljujete! *

S klikom na gumb "Objavi komentar" se strinjate s pravili komentiranja.