07:46, ned, 1. Sep

Luka Basi in Nastja Gabor se bosta danes poročila, ob tem sta izdala skupno pesem





Luka Basi in Nastja Gabor sta danes stopila pred oltar in si izmenjala zaobljube. Lanska poroka, ki je bila odpovedana zaradi slabega vremena, bo končno doživela svoj srečni konec.

Pred velikim dnem je Luka Basi na družbenih omrežjih delil čustveno sporočilo: “Ob sončnem zahodu je to najin ‘zadnji ples’ kot fant in punca. Na pesem, ki bo najin ‘prvi ples’ kot mož in žena. Na NAJINO pesem, ki prihaja šele jeseni. JUTRI BO NAJIN DAN.”

Dobra prijatelja para, glasbena duo Maraaya, sta prav tako izrazila navdušenje nad poroko in zapisala: “JUTRI je poseben dan! JUTRI se poročita najina dobra prijatelja Luka Basi in njegova Nastja! Da bo naš spomin na ta dan nekaj posebnega, sva za njiju napisala POROČNO pesem – 𝐒 𝐓𝐀𝐁𝐎. Pesem, ki jo bosta sama odpela in na njo zaplesala prvi poročni ples.”

Nova pesem “S Tabo”, ki sta jo Maraaya napisala posebej za to priložnost, je bila razkrita dan pred poroko in bo nedvomno postala trajen spomin na njun poseben dan.

Luka Basi in Nastja Gaber sta s svojo ljubeznijo in posebnim dnem navdihnila mnoge, njuna poročna pesem “S Tabo” pa bo ostala spomin na njun prvi ples kot mož in žena.

Del pesmi najdete TUKAJ.

Druge novice

Dodaj odgovor

Prosimo izpolnite preden nadaljujete! *

S klikom na gumb "Objavi komentar" se strinjate s pravili komentiranja.