22:38, čet, 25. Apr

Manca Špik: Križem rok ne bom sedela in čakala na miloščino!





Pevka Manca Špik je na družbenih omrežjih objavila iskren zapis o tem, da zdaj, med epidemijo, ko ne more nastopati na odrih, njeni prihranki počasi kopnijo. Živi s svojo hčerko in se trudi po najboljših močeh, da preživi. Ob tem pa doživlja tudi očitke nekaterih, ker občasno naredi kakšno reklamo.

Srce jo boli, ker ji pravijo, da se je prodala za drobiž in da ne bodo več poslušali njene glasbe

Zapisala je, njeni prihranki počasi kopnijo, koncertni odri pa še vedno samevajo. “In tako sem in tja naredim tudi kakšno reklamo za izdelek, ki ga osebno priporočam, za poslovnega partnerja, ki mu stoprocentno zaupam! Nekateri od vas pa me zaradi tega skoraj pribijete na križ… Pravite mi, da sem se prodala za drobiž… Celo to, da boste prenehali poslušati mojo glasbo… Srce me boli ob tem.”

Naredila bo vse, da njeni Lani ne bo manjkalo popolnoma nič

Ob tem pa sprašuje, kaj pa naj bi po njihovo storila. In jih hkrati tudi odgovarja: “Križem rok ne bom sedela in čakala na miloščino! Še naprej bom naredila vse, da moji Lani ne bo manjkalo popolnoma nič. In še naprej bom ustvarjala glasbo, nove pesmi, četudi jih nikjer ne bom mogla odpeti v živo.”

Odkrita bom z vami. S hčerko Lano živiva sami, v stanovanju v Ljubljani. Kljub temu, da več kot leto dni glasbenikom ni…

Objavil/a Manca Špik dne Sreda, 05. maj 2021

Upa na lepši nov dan

Verjame, da je še vedno več tistih, ki so na njeni strani in jo razumejo ter bodo še naprej poslušali njeno glasbo: “Verjamem, da se bomo enkrat, kmalu, spet lahko srečali v živo in skupaj odpeli vse tiste najlepše… Verjamem, da bom to lahko storila skupaj z mojimi glasbenimi prijatelji, ki prav tako težko čakajo, upajo na lepši nov dan…” Ob koncu presunljivega zapisa, pa se zahvaljuje tem, ki jo podpirajo: “Vsem vam se iz dna srca zahvaljujem za vašo neizčrpno podporo in vam sporočam, da vas imam brezmejno rada!”

Druge novice

Dodaj odgovor

Prosimo izpolnite preden nadaljujete! *

S klikom na gumb "Objavi komentar" se strinjate s pravili komentiranja.