Mariborskega boksarja konec meseca čaka profesionalna borba v Zagrebu

Mariborčan Nikki Osim se po lanski svoji tretji zmagi v profesionalnem boksu na italijanski Siciliji, ko je premagal Bojana Čestića iz BiH, pripravlja na že svojo četrto profesionalno borbo v profesionalnem boksu.

Priložnost se je pojavila iznenada, kljub težkim časom za športne prireditve. Tako bo Nikki Osim boksal 28. maja 2021 v Zagrebu v dvorani MTK na boksarskem dogodku pod okriljem MTK Global promocij. Osimov nasprotnik na borbi v Zagrebu bo znan v kratkem.

Pripravljal se je v Mariboru

V zadnjih mesecih je treniral in se pripravljal v Mariboru, v BiH in tudi v Srbiji, kjer je poskrbel za kvalitetne sparing partnerje. Med drugim sta mu bila sparing partnerja tudi Miljan Rovčanin in Dašo Simeunović ter drugi. Nikki Osim je sicer na BoxRec lestvici v svoji kategoriji na 137. mestu (cruiser kategorija).

Sicer bo na boksarskem dogodku v Zagrebu boksal še en slovenski borec Andrej Baković (kategorija super velter), ki je na BoxRec lestvici v svoji kategoriji na 380. mestu.

Pravi, da je v boljši kondiciji

Nikki Osim, ki se pripravlja na četrto profesionalno borbo, pravi: “Telesno sem po lanski zmagi še boljše. Trenutno tehtam 91 kg, prej pa sem boksal v kategoriji do 79,6 kg in lahko definitivno rečem, da sem celo v boljši formi, kljub menjavi kategorije. Kljub težavam zaradi Covid situacije, pa sem čas izkoristil za delo na konkretni psihofizični kondiciji.”

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Prosimo izpolnite preden nadaljujete! *

0 KOMENTARJEV