00:21, sob, 20. Apr

Mariborski boksar Nikki Osim se pripravlja na nov boksarski spopad





Mariborčan Nikki Osim se po lanski tretji zmagi v profesionalnem boksu na Siciliji (ko je premagal Bojana Čestića iz BiH), pripravlja na nove podvige v profesionalnem boksu. Naslednja borba naj bi bila predvidoma spomladi, točnega datuma zaradi epidemije še ne morejo določiti.

Nikki Osim ter Dašo Simeunović. FOTO: Amasej Ferjuc

V teh dneh trdo trenira v Mariboru in tudi v Beogradu ter drugje, hkrati pa poskrbi, da ima kakovostne sparing partnerje, ko sta Miljan Rovčanin in Dašo Simeunović. Trenira tudi z drugimi. Ravno v teh dneh Nikki Osim namreč trenira s svojim timom v Mariboru ob podpori sparing partnerja – to je izkušeni 23-letni Dašo Simeunović iz Bijeljine, ki ima kljub mladosti bogato boksarsko kariero in čez 150 borb, tako v amaterskem kot profesionalnem boksu.

Nikki Osim, ki se pripravlja na naslednjo profesionalno borbo, zdaj pojasnjuje: »Telesno sem po lanski zmagi še boljše. Trenutno tehtam 91 kg, prej pa sem boksal v kategoriji do 79,6 kg in lahko definitivno rečem, da sem celo v boljši formi, kljub menjavi kategorije. Ta čas, ki je sicer za šport neugoden zaradi Covid situacije, sem izkoristil za delo na konkretni psiho fizični kondiciji.«

Druge novice

Dodaj odgovor

Prosimo izpolnite preden nadaljujete! *

S klikom na gumb "Objavi komentar" se strinjate s pravili komentiranja.