10:46, sob, 20. Apr

Mariborski odbojkarji danes zvečer v Italiji na tekmi 4. kroga Lige prvakov





Odbojkarji Merkur Maribora danes, v sredo, 26. 1. 2022, gostujejo v italijanski Civitanovi pri ekipi Cucine Lube. Na sporedu bo 4. krog Lige prvakov.

Italijani so v lanski sezoni osvojili drugo mesto v Ligi prvakov, v decembru pa so v Braziliji postali še aktualni svetovni klubski podprvaki. Na prvi tekmi v Mariboru so Italijani zmagali s 3 proti 0.

Srečanje se bo v dvorani Eurosuole forum Civitanova Marche pričelo ob 19.30 uri, sodila bosta Cambré Wim (BEL) in Jurković Ksenija (CRO), delegat na tekmi bo Donskaya Alexandra (RUS). Tekmo si boste lahko ogledali tudi v direktnem prenosu na TV Arena Sport.

Sebastijan Škorc, trener OK Merkur Maribor: “V Ligi prvakov nas v 4. krogu čaka gostovanje v Italiji pri ekipi Cucine Lube, ki je »vice prvak« letošnjega klubskega svetovnega prvenstva, ki je bilo decembra v Braziliji. Lube je ena najboljših ekip sveta in po imenih najbolj zvezdniška ekipa na svetu. Mi bomo stopili na igrišče hrabro in dali vse od sebe, saj se zavedamo, da takšnih tekem ne igraš vsaki dan. Ekipo Lubej spoštujemo in se zavedamo njenih kvalitet, a se ne bojimo tega izziva, da bodo stali na drugi strani mreže najvecja imena kot so: Zaytsev, Gabi, De Cecco , Juantorena, Yant, Lucarelli, Anzani, Simon.”

Druge novice

Dodaj odgovor

Prosimo izpolnite preden nadaljujete! *

S klikom na gumb "Objavi komentar" se strinjate s pravili komentiranja.