23:29, pet, 19. Apr

Mariborsko podjetje išče več kot 30 novih sodelavcev





Družba Elektro Maribor d.d. je na svoji spletni strani objavila prosta delovna mesta.

FOTO: Pixabay.com

Pri Elektro Maribor poudarjajo, da zasledujejo cilj umeščanja ustreznega kadra na ustrezna delovna mesta pri čemer upoštevajo politiko raznolikosti ter dosledno upoštevajo prepoved diskriminacije delavcev. Trenutno imajo objavljene štiri razpise za delovna mesta – pomožni delavec, gradbeni delavec, voznik strojnik, monter 3.

Za delovno mesto pomožni delavec iščejo 6 kandidatov, delovno razmerje se sklepa za določen čas do 24.12.2021, s poskusno dobo 2 meseca.

Na delovnem mestu gradbeni delavec iščejo enega kandidata, zaposlijo ga za določen čas do 24.12.2021, s poskusno dobo 2 meseca. Za voznika strojnika iščejo 8 kandidatov,  območje dela so kraji Ljutomer, Maribor, Ptuj in Gornja Radgona. Delovno razmerje pa tudi zanje sklepa za določen čas do 24.12.2021, s poskusno dobo 2 meseca.

Kar 16 oseb pa iščejo za delovno mesto monter 3, dela se v krajih Slovenska Bistrica, Gornja Radgona, Ptuj, Ljutomer in  Maribor. Delovne izkušnje niso potrebne, pričakujejo pa
elektro ali drugo ustrezno izobrazbo.

Kandidati naj vloge, obvezno s potrdili o izpolnjevanju pogojev za zasedbo delovnega mesta ter morebitnimi dodatnimi usposobljenostmi, pošljejo v času razpisa in sicer najkasneje do vključno 14.5.2021 na naslov Elektro Maribor d.d., Vetrinjska ulica 2, 2000 Maribor, Področje skupnih strokovnih služb – Kadrovska služba, s pripisom za katero delovno mesto se prijavljajo. Nepopolnih vlog in vlog prispelih po razpisanem roku ne bodo upoštevali.

Druge novice

Dodaj odgovor

Prosimo izpolnite preden nadaljujete! *

S klikom na gumb "Objavi komentar" se strinjate s pravili komentiranja.