02:38, čet, 25. Apr

Mary si je potetovirala 70 odstotkov kože, radovednih pogledov se je že navadila





Govorili smo z Mary iz Body art,uspešno tetoverko, umetnico, katere umetnine krasijo številna telesa, sama pa ima potetoviranih kar 70 odstotkov telesa.

S svojim potetoviranim telesom velikokrat pritegne radovedne poglede, a kot nam prizna, se je tega že navadila. “Občasno še opazim, da me ljudje gledajo, velikokrat pa me gledajo pa razmišljam, kaj imam kje kaj?” pove v smehu.

Za prvo, majhno tetovažo, se je odločila pred 25 leti, ko je imela 18 let. “S tem sem bila kar nekaj let zadovoljna, 10 let nazaj pa sem začela z vsem tem,” nam reče Mary in ob tem pokaže na svoje telo.

Glede na to, da je precej potetovirana, nas je zanimalo, ali je s tetovažami zaključila, ali je še prostor za kakšno. Prizna, da je že velikokrat rekla “ta bo pa zadnji, to pa je to”, a se je na koncu odvilo drugače in je s tetoviranjem nadaljevala, zato v smehu doda: “Ne bom več nič rekla.”

Veseli jo, da ljudje nimajo več takšnih predsodkov, kot so jih imeli nekoč

Pred 10 leti se je najprej odločila potetovirati ves hrbet: “Takrat so me ljudje drugače gledali kot zdaj, ko sem bistveno bolj potetovirana. Zdi se mi, da smo velikokrat bolj tolerantni do tega. Še vedno pa obstajajo ljudje, ki imajo predsodke, a ne mladi, mladi so zelo tolerantni.”

Nekaj njenih umetnin pa si oglejte spodaj:

Druge novice

Dodaj odgovor

Prosimo izpolnite preden nadaljujete! *

S klikom na gumb "Objavi komentar" se strinjate s pravili komentiranja.