18:30, sob, 27. Jul

Mateja še vedno iščejo, na posnetkih nadzornih kamer se ga vidi, kako zapušča klub





27-letnega Mateja Periša iz Splita še vedno pogrešajo po tem, ko je v Beogradu izginil na silvestrovo. Prijatelji in svojci ga iščejo po Beogradu vse od takrat, ko so ugotovili, da je izginil. Glede na posnetke nadzornih kamer so sicer ugotovili, da je zapustil klub Gotik in šel po stopnicah do enega od splavov.

Srbski Kurir namreč poroča, da so Mateja posnele nadzorne kamere pri njegovem odhodu. Mateja sicer iščejo ob reki Savi in v Savi, poročajo Slovenske novice. V Beograd naj bi prišel tudi že Matejev oče Nenad, ki je medijem povedal, da je njegov sin mirne narave, športnik. Prav tako zanj velja, da ne bi odšel, ne da bi se nikomur javil.

Mateja so nazadnje videli sredi noči 31. 12. v nočnem klubu Gotik. Visok je 188 cm, s svetlimi lasmi. Oblečen je bil v črno majico in kavbojke, obute je imel črne športne copate. Njegova družba je ugotovila sredi dogajanja, da ga nekaj časa niso videli, zato so ga začeli iskati po vsem klubu. Ko so odšli ven, pa so v garderobi videli njegov suknjič.

Iskali so ga še naprej, tudi v apartmaju, kjer so bili nastanjeni. Zjutraj so o izginotju Mateja obvestili policijo.

Druge novice

Dodaj odgovor

Prosimo izpolnite preden nadaljujete! *

S klikom na gumb "Objavi komentar" se strinjate s pravili komentiranja.