00:22, sre, 24. Jul

Med Andražem in Sanelo počilo





Poroka na prvi pogled je v polnem teku. Na ceremoniji zaobljub sta Sanela in Andraž povedala, da je prišlo do prepira in od takrat ni več enako. Sanela je povedala, da so bili prvi trije dnevi popolni, a nato je šlo vse strmo navzdol.

Andraž je za zurnal24.si povedal, kaj ju je razdvojilo. “Prve dni se nisem obnašal tako kot bi se sicer. Prehitro sem skočil v razmerje, preplavila so me čustva, malo je bil kriv stres in alkohol. Prehitro sva se zbližala, ob normalnih pogojih bi šel v zvezo bolj počasi. Drugi razlog pa je bil najin spor na medenih tednih. Četrti dan sva med kosilom imela pogovor, pri katerem sva se zaradi različnih mnenj tako skregala, da tega pogovora nisva končala. Različne poglede imava glede družine, politike, športa, obnašanja,” je povedal za Žurnal.

Težava je po njegovem mnenju tudi ta, da sta bolj negativna kot pozitivna. Priznal je, da je njuna težava komunikacija. Sanela je pohvalila njegovo odprtost in sproščenost, on pa je imel težavo pri naštevanju pohval. “Pri Saneli mi je težko najti tri pozitivne stvari, ker je enostavno toliko negativnih, ki me motijo,” je še dejal.

Druge novice

Dodaj odgovor

Prosimo izpolnite preden nadaljujete! *

S klikom na gumb "Objavi komentar" se strinjate s pravili komentiranja.