04:27, tor, 30. Jul

Mednarodni pokal v teakwondoju





Minulo nedeljo je bilo v Šmartnem pri Litiji v dvorani Pungrt organizirano tradicionalno mednarodno pokalno tekmovanje v teakwondoju. Tekom desetih let je dogodek zrasel iz državne v mednarodno raven. Okoli 400 športnikov in športnic se je pomerilo znotraj različnih starostnih kategorij – posamično, v parih ali ekipno, poudarek pa je bil na mladih.
1
2
3
V kategoriji dečkov in deklic sta prvo mesto osvojila Martin Matić in Ana Romanić. Pri mlajših kadetih in kadetinjah sta najbolj izstopala Nikolaj Bulatović in Ena Daskijević, pri mladincih in mladinkah pa Jan Marijan Kovačevič in Mihajela Bolješić. Člansko prvo mesto je pripadalo Anžeju Resniku in Ani Piragić. V kategoriji KICK-a sta vrh lestvice osvojila Ožbolt Molj in Sarah Hasanagić. V skupnem seštevku pa so prevladovali klubi Jastreb, Silla Slovenia, Šmartno Litija, Susedgrad Sokol in Orient.

Podrobnejše rezultate si lahko ogledate v priloženi datoteki (Litija2016-rezultati (1)).

Omenjeno pokalno tekmovanje v teakwondoju je letos zabeležilo svoj deseti jubilej, organizatorji pa zagotavljajo, da ga lahko pričakujemo tudi prihodnje leto.

Druge novice

Dodaj odgovor

Prosimo izpolnite preden nadaljujete! *

S klikom na gumb "Objavi komentar" se strinjate s pravili komentiranja.