09:47, pet, 29. Mar

Mega malčkova zabava





Malčki bodo v nedeljo tekali in žurali! V nedeljo, 25. maja bo na Koroškem dan za malčke! Malčkov šport in Občina Dravograd sta jim pripravila že osmo Mega malčkovo zabavo z Lidlom. Zjutraj se bodo mladi tekači najprej zbrali na Ravnah na Koroškem, kjer bo v športnem parku DTK potekal največji tek za najmlajše – 5. Malčkov tek.

image001

Mladi tekači bodo na 300 in 600 metrov štartali ob 10.00 uri zjutraj in bodo tekli v ločenih kategorijah, od 3. do 10. leta starosti. Mladim športnikom bodo podarili tekaško majico in pijačo, čaka pa jih tudi presenečenje od gostitelja teka, Zdravka Lidla!

Popoldne istega dne pa bodo malčki zažurali v Dravogradu, na Relaxovem poligonu. Ob 15.00 uri se bo pričela Mega malčkova zabava z Lidlom, kjer bodo nastopili Spidi, Harmonikarski orkester šole harmonike Rošer ter številni mladi glasbeni gostje. Za najmlajše nadobudneže sta organizatorja pripravila mega program. Malčki se bodo naučili plesati Večerkov ples, pomirili se bodo v spretnostni vožnji s kolesom in poganjalčki, svoje spretnosti bodo lahko preverili na lidlovem športnem poligonu, izdelovali si bodo mega frizure, poslikavali obraze ter uživali na napihljivih igralih. Malčkov šport je za malčke pripravil tudi tri velika presenečenje, saj je na prireditev povabil mega kita velikana, koruzo velikanko ter jogurte Danone!

Poleg tega, da na zabavi ne bo vstopnine in so vse aktivnosti za otroke brezplačne, bodo otroci na določenih delavnicah prejeli darilca sponzorjev, ki so podprli prireditev. Prireditev bo v primeru dežja potekala v šotoru. Avtomobile boste lahko parkirali okoli prireditvenega prostora. Podrobnejše informacije lahko najdete na spletnem medijskem središču www.malckovsport.si.

Druge novice

Dodaj odgovor

Prosimo izpolnite preden nadaljujete! *

S klikom na gumb "Objavi komentar" se strinjate s pravili komentiranja.