07:37, pet, 29. Mar

Miklavž obdaril društvo Sožitje





V soboto 10. decembra je Društvo članov Sožitje priredilo v gostišču Pridigar Miklavževanje za vse duševno motene otroke zgornje Dravske doline. Prav tako so bil ina prireditvi tudi njihove družine, sorodniki in si njim ljube.

Prireditev so popestrili z bogatim pevskim in glasbenim programom, ki so ga izvedli otroci, prav tako pa so na božične in druge pesmi znanih slovenskih izvajalcev, ki so jih tako lepo zapeli, zapelo tudi občinstvo skupaj z njimi.


Ob druženju so zraven kulturnega programa in obdarovanja jim pripravili pogostitev in manjšo zabavo, ki jim je bila zelo všeč, in po katerem se bodo letošnje prireditve tudi spominjali.


Otroke sta pozdravila tudi župan občine Vuzenica Franjo Golob in župan občine Radlje ob Dravi Alan Bukovnik, ki sta povedala zelo pomembno da z strani lokalne skupnosti poskrbijo tudi za prireditve namenjene tem otrokom, ki niso prav nič drugačni od nas, kar je tudi namen, da ljudi na to tudi opozorijo. Prav tako je samo društvo pomemben del mozaika lokalne skupnosti, ter da se občine trudijo, da jim pomagajo po svojih najboljših močeh z raznimi delavnicami, ki potekajo vsakodnevno skozi leto in si tako zapolnijo čas, ter preživijo trenutke s svojimi najbližjimi.

Druge novice

Dodaj odgovor

Prosimo izpolnite preden nadaljujete! *

S klikom na gumb "Objavi komentar" se strinjate s pravili komentiranja.