15:26, sob, 6. Jul

Miran Šadl se poslavlja od Policijske uprave Maribor





Dozdajšnji predstavnik za odnose z javnostmi na Policijski upravi Maribor po devetih letih odhaja na novo delovno mesto.

Z mesecem majem odhaja na delovno mesto na Generalno policijsko upravo v Ljubljano, je sporočil Miran Šadl. Njegovo delo ne bo več tako tesno povezano z odnosi z javnostmi.

Pozitivne zgodbe naj prevladajo 

“Naše poti se križajo že polnih devet let. Uradno bo to sicer čez dober mesec, neuradno pa sem z delom na tem delovnem mestu pričel že davnega aprila 2013. V tem času smo se srečevali ob mnogih tragedijah, v različnih kriznih situacijah in skupaj smo mnogokrat bili priča neljubim dogodkom. Poskušajmo jih pozabiti. Vendarle pa smo skupaj spisali tudi ogromno dobrih, pozitivnih zgodb in skupaj smo javnost obveščali tudi o všečnih dogodkih, o lepih zgodbah in vrhunskih dosežkih,” je sporočil Miran Šadl iz PU Maribor.

Vedno našli “skupni jezik”

“Vseh devet let sem bil trdno zapisan organizaciji, ki ji pripadam. Trudil sem se razumeti tudi vaše delo in vedno je bil moj cilj javnosti zagotoviti pravočasno, objektivno in korektno informacijo, ob upoštevanju vseh zakonov in ustave, še posebej pa človekovih pravic. Morda zaradi tega kdaj niste bili povsem zadovoljni, a na koncu smo vedno našli “skupni jezik”, venomer
v prid javnosti. Sam sem se, in zatrdim lahko, da se tudi moji sodelavci, zavedal in se še, da smo policisti servis ljudem, in prepričan sem, da bo tako tudi ostalo in da bomo v prihodnje samo še boljši,” še sporoči Šadl.

Druge novice

Dodaj odgovor

Prosimo izpolnite preden nadaljujete! *

S klikom na gumb "Objavi komentar" se strinjate s pravili komentiranja.