07:35, sob, 20. Apr

Mitrović uradno v vijoličastem dresu





Kot so zapisali na spletni strani NK Maribor je kljub koncu evropske zgodbe čas za začetek novega poglavja. V poletnem prestopnem roku imajo vijoličasti še petega novinca, novi član NK Maribor je Nemanja Mitrović, s pogodbo do leta 2022.

Vir: NK Maribor
Vir: NK Maribor

Kot so zapisali v NK Maribor novi branilec ne bo potreboval daljšega prilagajanja. 26 – letnik je s tremi reprezentančnimi nastopi bil v mlajših selekcijah član Domžal, milanskega Interja in Bologne. V članski konkurenci pa član Olimpije in zadnji dve leti Jagiellonie. Mitrović k Mariborčanom prihaja z izkušnjami, odločnostjo in velikim motivom.

Zelo sem zadovoljen, da sem tukaj. Športni direktor mi je predstavil dobro zgodbo, dogovor je bil sklenjen v nekaj minutah. Projekt me je navdušil in odločil sem se za vrnitev v Slovenijo. Zahvaljujem se klubu za zaupanje in se veselim novih izzivov. Želim si čim več dobrih iger in lovorik, evropskih tekem v novi sezoni. Ekipo poznam, z nekaterimi zdaj mojimi novimi soigralci sem v preteklosti že igral. Ligo poznam, dodaten motiv bo spoznanje, da se bomo borili za naslov prvaka, kar sem nazadnje nekoliko pogrešal, tako da se že veselim prvega treninga, prvih tekem in moje nove zgodbe,” je poudaril Nemanja Mitrović, ki bi se po podpisu pogodbe skoraj priključil udeležencu skupinskega dela Lige Europa.

Glede neuvrstitve Mariborčanov v Ligo Europa pa je dejal, da mu je žal, saj da so bili fantje res blizu uspeha. “Tekmo sem spremljal s tribune, ozračje je bilo izjemno, Ludogorec je kvalitetna ekipa, toda bil je na meji izpada. Čestitke moštvu za odlično predstavo, zdaj pa se moramo vsi skupaj osredotočiti na domačo ligo in pokalno tekmovanje. Da gremo v prihodnji sezoni skupaj v naslednjo evropsko zgodbo,” je dejal Mitrović.

Druge novice

Dodaj odgovor

Prosimo izpolnite preden nadaljujete! *

S klikom na gumb "Objavi komentar" se strinjate s pravili komentiranja.