06:52, čet, 25. Apr

Modna revija pasjih posvojenčkov





V Mariboru je minulo soboto dopoldne potekala modna revija pasjih posvojenčkov. V mariborskem Društvu za zaščito živali so tako želeli ljudem pokazati, da pasji posvojenčki niso samo prikupni, pač pa predvsem večno hvaležni novega doma.

4. oktober, minuli petek, smo obeležili svetovni dan živali. V Društvu za zaščito živali Maribor so pripravili okroglo mizo, kjer so predstavniki različnih društev opozarjali na problem skrbi za živali in pomembnost odnosa ljudi do živali v sodobni družbi. Dan kasneje, torej v soboto, pa so na Grajskem trgu – ob tem da so nastojnici predtavljali vse svoje aktivnosti ter s prodajo izdelkov in srečelovom zbirali denar za pomoč zapuščenih živalim – pripravili tudi modno revijo pasjih posvojenčkov.

V mariborskem azilu je trenutno 78 psov in okoli 110 muc, ki čakajo na nov dom. Z modno revijo pasjih posvojenčkov, kakor tudi tako, da so jih po pisti sprehajali znani obrazi, so se lahko obiskovalci prepričali o njihovi ljubkosti in prijaznosti. Sicer pa smo pasje posvojence na pisti predtavljali še mnogi drugi, denimo Boštjan Čukur oz. 6 pack čukur s svojima Hangover ladys, Mateja Car Križanič, Mišo Stevanovič, Tine Križanič, Nina Rajbar, Natalija Veronik, Natalija Kolšek, Nives Orešnik, Mateja Naberšnik in Tanja Kocman, Špela Žerjal,…

DSC02351

Druge novice

Dodaj odgovor

Prosimo izpolnite preden nadaljujete! *

S klikom na gumb "Objavi komentar" se strinjate s pravili komentiranja.