19:08, čet, 25. Apr

Morilec iz Gerečje vasi presenetil ter priznal grozovit zločin: “Ubil sem tri nedolžne ljudi”





Na ptujskem okrožnem sodišču je danes bilo pričakovati zaključek sojenja Silvu Drevenšku, obtoženemu umora zunajzakonske partnerice in njenih staršev, saj so bile na ponedeljkovem naroku zaključne besede.

Od grozovitega zločina v Gerečji vasi bo na letošnji božični dan minilo eno leto, kazenski postopek zoper trikratnega morilca Silva Drevenška, ki je vzel življenje svoji partnerici in njenima staršema, pa je tik pred koncem, poroča Večer.

“Nikoli v življenju nisem pomislil na umor in nikoli več ne bom”

V časniku še zapišejo, da je na ptujskem sodišči ozračje izjemno napeto, saj so pred sodiščem s transparenti postavljeni prijatelji Mihe Lešnika, ki je na lanski božič izgubil sestro in svoja starša. Prijatelji pokojnih za morilca terjajo kazen dosmrtnega zapora. “Dosmrtni zapor, dosmrtni zapor, naj pravica zmaga,” so po poročanju Večera, vzklikali pred sodiščem.

Pri Večeru še zapišejo, da je morilec danes presenetil, saj se je celoten proces branil z molkom, danes pa je spregovoril. “Še danes ne morem verjeti, da se je to zgodlo. Ne morem. Ne vem, kdaj bom verjel. Ne vem, kaj se je z mano zgodilo. Ubil sem tri nedolžne ljudi. Nikoli v življenju nisem pomislil na umor in nikoli več ne bom,” njegove besede navaja Večer.

Druge novice

Dodaj odgovor

Prosimo izpolnite preden nadaljujete! *

S klikom na gumb "Objavi komentar" se strinjate s pravili komentiranja.