11:09, pet, 19. Apr

Mrtvega 24-letnega študenta našel sostanovalec





V študentskem domu v Varaždinu so našli truplo študenta. Rojenega leta 1998 je našel 19-letnik, s katerim si je delil sobo, poroča Danas.hr. Smrt je potrdil zdravnik ekipe zavoda za urgentno medicino. Mrliški oglednik sprva ni mogel z gotovostjo ugotoviti vzroka smrti.

O primeru se je oglasila tudi varaždinska policijska uprava. Na portalu Danas.hr so navedli: “V ponedeljek, 30. januarja, ob 8.05 je Operativno-komunikacijski center Policijske uprave Varaždin prejel obvestilo Zavoda za urgentno medicino Varaždinske županije, da je v Dijaškem domu najdena mrtva moška oseba. Očividec na kraju dogodka je ugotovil, da je istega dne okoli 8. ure zjutraj v namestitveni sobi Dijaškega doma v Varaždinu 19-letnik našel truplo 24-letnika, s katerim sta si delila stanovanje.”

Odrejena je obdukcija

Zdravnik ekipe, ki je odšla na kraj dogodka, je potrdil smrt 24-letnika, so še navedli na portalu ter dodali, da je prav tako na kraj dogodka prišel mrliški oglednik, ki po pregledu trupla ni mogel z gotovostjo ugotoviti vzroka smrti. Odrejena je obdukcija pokojnika. Truplo nesrečnega mladeniča so prepeljali na oddelek za patologijo Splošne bolnišnice Varaždin. Danas.hr še navaja, da po do sedaj zbranih obvestilih ni bilo ugotovljenih elementov, ki bi kazali na kaznivo dejanje.

Druge novice

Dodaj odgovor

Prosimo izpolnite preden nadaljujete! *

S klikom na gumb "Objavi komentar" se strinjate s pravili komentiranja.