08:30, pet, 19. Apr

Na dobrodelnem kostanjevem pikniku zbiranje sredstev za najranljivejše





Društvo UP-ornik, Zavod 13 in Mikro+Polo se zavedajo stisk, ki jih doživljajo najranljivejši v naši družbi.

Zato pripravljajo dobrodelni kostanjev piknik, kjer bo vsaka prodana merica pomagala tistim v stiski narisati nasmeh na obraz. Enim zaradi tega, ker bodo mrzle dni z njihovo pomočjo lahko preživeli na toplem, drugim pa, ker jim bo ustrezna psihološka podpora pomagala prebroditi težke trenutke v življenju.

Polovica društvu UP-ornik, polovica pa Zavodu 13

Vse vabijo, da se jim pridružite na dobrodelnem kostanjevem pikniku, ki bo v soboto, 23. oktobra 2021, med 10. in 17. uro na parkirišču podjetja Mikro+Polo, Zagrebška 22, Maribor. Polovica zbranega zneska bo namenjena Društvu UP-ornik za tiste, ki bi sicer celo zimo zmrzovali ob hladnih radiatorjih, polovica pa bo pomagala Zavodu 13 še naprej podpirati družine z otroki s posebnimi potrebami, ki pogosto ostanejo same s svojimi stiskami, z veliko vprašanji brez pravih odgovorov.

Izkupičku bo dodana še vsota, ki jo bodo v obliki darilnih točk obiskovalci spletne trgovine podjetja Mikro+Polo namenili za nakup virtualnega pečenega kostanja. Na dogodku bo Društvo Up-ornik nadaljevalo tudi dobrodelni projekt izdelovanja papirnatih ladjic v spomin žrtvam genocidov ter današnjim žrtvam človeške ignorance.

Druge novice

Dodaj odgovor

Prosimo izpolnite preden nadaljujete! *

S klikom na gumb "Objavi komentar" se strinjate s pravili komentiranja.