09:58, tor, 23. Apr

Na glas: Glasbena industrija med epidemijo





V tokratni oddaji Na glas smo se posvetili prireditveni, predvsem glasbeni industriji med epidemijo. Gre za sklop dejavnosti, ki so ob začetku epidemije prve dobile rdečo luč in kot kaže, bodo tudi zadnje zagnane.

Oddaja Na glas: Glasbena industrija med epidemijo

Glasbena industrija je ena tistih panog, ki poleg nastopajočih na odrih in prireditvah zajema še vrsto drugih dejavnosti, podjetij in poklicev, ki skupaj tvorijo povezano celoto: od glasbenikov, organizatorjev prireditev, tehničnih mojstrov, ki poskrbijo za ozvočenje, osvetlitev in marsikaj drugega. Ob tem pa so pomembni tudi producenti, oglaševalci, osebe za odnose z javnosti, pa vse do prodajalcev vstopnic. Sogovorniki v oddaji so izpostavili, s čim vse se med epidemijo soočajo, kako skušajo rešiti svoj obstoj, svoja podjetja in predvsem zaposlene med epidemijo, med katero ne smejo delovati ali pa je njihovo delo zelo okrnjeno.

Gostje v oddaji so bili Robert Novak iz skupine MI2, izvršna direktorica Nicole Radermacher iz podjetja Eventim SI in direktor Bumerang Produkcije Dejan Bojič.

Druge novice

Dodaj odgovor

Prosimo izpolnite preden nadaljujete! *

S klikom na gumb "Objavi komentar" se strinjate s pravili komentiranja.