19:59, tor, 23. Apr

Na Mariborskem Pohorju lahko smučate še ceneje





Mariborsko Pohorje je največje smučišče v Sloveniji z več kot 40 km prog za vse težavnostne stopnje. Samo decembra lani so zabeležili 22.000 smučarjev. Smučišče se nahaja v neposredni bližini Maribora in ponuja številne možnosti za smučanje, sankanje in druga zimska doživetja. V bližini so tudi številni naravni spomeniki, kot so gozdovi, jame in izviri, zato je obisk Mariborskega Pohorja odlična priložnost za spoznavanje lepote Slovenije.

Če ste gospodinjski odjemalec Energije Plus, pa boste lahko to počeli še ceneje. Proge so primerne tako za tiste, ki se prvič srečajo z belimi strminami, zato nikakor ne oklevajte, če še zbirate pogum, primerne so tudi za tiste najzahtevnejše smučarje.

Odjemalci Energije plus smučate in deskate še ceneje

Odjemalci Energije plus lahko ob torkih in sredah v smučarski sezoni 2022/2023 na Mariborskem Pohorju smučate in deskate ceneje, in sicer že za samo 23 evrov. Cena sicer velja za vse odjemalce električne energije in/ali zemeljskega plina Energije plus, ki se boste izkazali z računom za pretekli mesec. Lahko ga priložite v tiskani ali digitalni obliki. Ne pozabite priložiti osebnega dokumenta.

Vsak odjemalec lahko za posamezen torek in sredo kupi največ dve smučarski vozovnici.

Druge novice

Dodaj odgovor

Prosimo izpolnite preden nadaljujete! *

S klikom na gumb "Objavi komentar" se strinjate s pravili komentiranja.