13:56, pet, 29. Mar

Na Mariborski kolesarski mreži ponovno zagnali kolesarski izziv





Na Mariborski kolesarski mreži so po enomesečnem premoru ponovno zagnali kolesarski izziv, pri kateremu bodo nagradili najboljšega kolesarja v treh različnih kategorijah in eni super kategoriji.

Prva kategorija je število prevoženih kilometrov. V njej bo zmagal tekmovalec, ki bo skupno v mesecu decembru prevozil največ kilometrov. Druga kategorija so višinski metri. Kot pove že ime, bo v njej zmagal tekmovalec, ki bo skupno v mesecu decembru zbral največ višinskih metrov. Tretja kategorija pa je število aktivnosti. V tej kategoriji bo zmagal tekmovalec, ki bo skupno v mesecu decembru največkrat na kolesu in bo svojo aktivnost beležil z aplikacijo Strava. Pripravili pa so še četrto, super kategorijo, ki bo združevala vse tri predhodno naštete in jih ovrednotila po točkovnem sistemu (kot pri smučanju, kjer zmagovalec prejme 100 točk, drugi 80 točk, tretji 60 točk in tako naprej), da bodo nato ob zaključku izziva 31. decembra dale skupnega zmagovalca.

Javni potniški promet ponovno stoji. Jutranje temperature so že pod lediščem, tako da vozniki avtomobilov zjutraj že…

Objavil/a Mariborska Kolesarska Mreža dne Petek, 04. december 2020

Kako se prijaviti na tekmovanje in vse druge informacije o kolesarskem izzivu je zapisano na spletni strani Mariborske kolesarske mreže.

Druge novice

Dodaj odgovor

Prosimo izpolnite preden nadaljujete! *

S klikom na gumb "Objavi komentar" se strinjate s pravili komentiranja.