03:16, pet, 5. Jul

Na Muti prvi sejem dobrega počutja na prostem





Partnerji iz Slovenije in Avstrije so združili moči in pripravili prvi sejem dobrega počutja na prostem v Sloveniji, imenovan 1. Zdrav&srečen Slovenija. Sejem danes in v nedeljo poteka pri turističnem objektu Mitnica ob reki Dravi na Muti. Predstavilo se bo prek 40 različnih ponudnikov, večina iz Slovenije, nekaj iz Avstrije in eden iz Nemčije.

1. sejem dobrega počutja na Muti (1)

1. sejem dobrega počutja na Muti (2)

1. sejem dobrega počutja na Muti (4)

1. sejem dobrega počutja na Muti (5)

Na sejmu se bodo predstavili ponudniki s področja zdravega prehranjevanja, zeliščarstva, naravne kozmetike, zdravilstva ter naravnih in alternativnih metod zdravljenja. Prav tako ponudniki storitev in izdelkov za dobro počutje, šport in rekreacijo, aktivno preživljanje prostega časa ter ponudniki turističnih in velnes storitev.

Sejemsko ponudbo bodo spremljala predavanja vsako polno uro, predstavitve, pokušine in različne delavnice, je za pojasnila organizatorka sejma Martina Verčkovnik iz turističnega podjetja Go turizem, ki je tudi najemnik turistično-gostinskega objekta Mitnica Muta. Objekt je Občina Muta ob reki Dravi zgradila v okviru projekta Drava kot priložnost.

“Za organizacijo sejma smo se odločili, ker je naše življenje vedno bolj stresno, vedno več je težav, povezanih s stresom, pri katerih si velikokrat ne znamo pomagati. Tako smo na sejmu zbrali ponudnike, ki so nam lahko v pomoč pri obvladovanju težav,” je povedala Verčkovnikova in poudarila, da se s sejmom tako prostorsko kot vsebinsko vračajo k naravi.

Z izkušnjami so pri organizaciji sejma pomagali tudi partnerji iz Avstrije, ki so lani na tematsko podobnem sejmu v Celovcu našteli 28.000 obiskovalcev.

Vir: STA

Druge novice

Dodaj odgovor

Prosimo izpolnite preden nadaljujete! *

S klikom na gumb "Objavi komentar" se strinjate s pravili komentiranja.