20:41, sre, 26. Jun

Na slovenske tv zaslone prihaja nov šov





Na Planet TV bodo od ponedeljka, 15. maja, kuhali v novi oddaji Riba, raca, rak. Zapisali so, da to ni le kuharski šov, ampak tudi priložnost za spoznavanje znanih obrazov na drugačen način, med kuhanjem v domači kuhinji, pomembni sestavini vseh oddaj pa bosta bolj kot kulinarično predznanje dobra volja in smeh.

Kot so zapisali prihaja nova zabavna kuharska oddaja, v kateri bodo kuhali z znanimi obrazi, jih spoznavali na drugačen način, dobili veliko uporabnih kuharskih nasvetov in se ob peripetijah med pripravo jedi ter pogovori za mizo pogosto tudi iskreno nasmejali.

Pogostitve bodo ocenjene

Riba, raca, rak je kuharski resničnostni šov, ki gledalcem ne ponudi le edinstvenega uvida v kuhinje in kuharske navade znanih imen, ampak poskrbi tudi za zdravo tekmovalnost, saj bodo večerne pogostitve na koncu ocenjene.

Skozi oddajo bo gledalce vodil komentatorski glas, ki ga bo posodil Klemen Bunderla, še navajajo na Planet TV, za strokovni komentar dogajanja v kuhinji pa bo poskrbela kulinarična strokovnjakinja Darja Končarevič, lastnica več priljubljenih bistrojev ter avtorica dveh kuharskih uspešnic.

Druge novice

Dodaj odgovor

Prosimo izpolnite preden nadaljujete! *

S klikom na gumb "Objavi komentar" se strinjate s pravili komentiranja.