09:25, čet, 28. Mar

Mladoletni dijak nad profesorico, ta k sreči le lažje poškodovana





Na Šolskem centru Celje naj bi dijak zabodel profesorico. Uradne informacije policije še čakamo.

V Šolskem centru Celje je dijak s škarjami napadel eno od učiteljic. Ta v dogodku ni utrpela fizičnih poškodb, pa poroča portal 24ur.com.

Dijaki učiteljici priskočili na pomoč

Kot je za 24ur.com povedal direktor Šolskega centra Celje gre za mladoletnega dijaka, ki naj bi učiteljico napadel zaradi nestrinjanja z ocenjevanjem. Ostali dijaki so učiteljici nemudoma priskočili na pomoč, šola pa je po poročanju portala je o dogodku obvestila policijo. Učiteljico so po dogodku preventivno pregledali v celjskem urgentnem centru, še zapišejo na spletni strani 24ur.com.

Milena Trbulin s PU Celje je za naš medij pojasnila: “V okviru spoštovanja določil varstva osebnih podatkov, kot tudi varovanja integritete mladoletnikov  ter nenazadnje spoštovanja določil  287. člena Kazenskega zakonika, vam lahko v zvezi vaših vprašanj odgovorimo zgolj to, da smo bili danes dopoldne obveščeni, da naj bi na eni od srednjih šol na območju Policijske uprave Celje,  mladoletni dijak lažje poškodoval profesorico. Z udeleženimi osebami smo opravili razgovore in nadaljujemo z zbiranjem obvestil.” 

Ustrezno bodo ukrepali

“Dodajamo, da policisti na podlagi prijav in kakršnihkoli informacij o sumu storitve kaznivih dejanj, vedno zberemo vsa potrebna obvestila, se povežemo pristojnimi institucijami ter strokovnjaki in ustrezno ukrepamo. O  vseh ugotovitvah seznanjamo pristojno državno tožilstvo,” je še dodala Trbulinova.

Druge novice

Dodaj odgovor

Prosimo izpolnite preden nadaljujete! *

S klikom na gumb "Objavi komentar" se strinjate s pravili komentiranja.