12:53, ned, 4. Jun

Na Štajerskem obravnavajo sum kaznivega dejanja, okoliščine smrti 74-letnika niso jasne

V sredo, 29. marca 2023, okoli pol šestih zjutraj, smo bili obveščeni o prometni nesreči, do katere je prišlo na Kidričevi cesti v Velenju in v kateri je umrl 74-letni moški, so sporočili iz PU Celje.

Voznik je v bližini križišča Kidričeve in Vodnikove ceste nenadoma prižgal vse štiri smerokaze, ker ni več obvladoval vozila je zapeljal v desno in trčil v kovinsko ograjo. Od kovinske ograje ga je odbilo v levo čez oba prometna pasova, kjer je zapeljal čez robnik in z vozilom obstal na živi meji, ki ločuje smerni vozišči, poročajo policisti.

Začeli zbiranje obvestil 

Očividec dogodka je o dogajanju obvestil reševalce, ki so 74-letniku na kraju skušali pomagati, vendar je bilo prepozno. Ugotovljeno je bilo, da smrt 74-letnika ni bila posledica prometne nesreče. Zadevo zato obravnavamo kot prometni dogodek, zapišejo na PU Celje in dodajo: “Glede na včerajšnje objave v medijih o okoliščinah, ki naj bi privedle do omenjenega dogodka, smo takoj začeli z zbiranjem obvestil in preverjanjem vseh okoliščin v smeri obstoja suma morebitnega kaznivega dejanja.”

Druge novice

Dodaj odgovor

Prosimo izpolnite preden nadaljujete! *

Triglav