07:06, pet, 29. Mar

Nadzorni svet Mariborskega vodovoda ima naslednji teden razgovore s kandidati za direktorja





Za delovno mesto direktorja Mariborskega vodovoda je prispelo 13 prijav, od tega je 11 veljavnih, je povedal predsednik Nadzornega sveta Mariborskega vodovoda Damijan Škrinjar. S temi kandidati bodo tretjega septembra opravili razgovore. Povedal pa nam je tudi, kakšen razvoj tega podjetja si želijo.

Nadzorni svet Mariborskega vodovoda ima na mizi 11 veljavnih prijav za delovno mesto direktorja tega javnega podjetja. Toliko jih je bilo namreč veljavnih na razpisu, ki so ga objavili po tem, ko je s tega delovnega mesta odšel večletni direktor Danilo Burnač. Predsednik Nadzornega sveta Damijan Škrinjar napoveduje, da bodo naslednji teden s kandidati že opravili razgovore.

Po njegovih besedah ni časovnega okvirja, v katerem bi morali izbrati novega direktorja. “Je pa, bom rekel, vsem v interesu, da pride v vodstvo podjetja človek, ki bo imel polna pooblastila in polni mandat in da bo podjetje spet normalno funkcioniralo dalje,” je poudaril Škrinjar.

Pričakovanja in želje nadzornega sveta za razvoj tega javnega podjetja zajemajo tako dober servis uporabnikom kot tudi večja prepoznavnost.

To pa po njegovo pomeni tako ohranjanje družbene odgovornosti, pridobljenih certifikatov kot tudi ohranjanja pravic zaposlenih.

Druge novice

Comment

Dodaj odgovor

Prosimo izpolnite preden nadaljujete! *

S klikom na gumb "Objavi komentar" se strinjate s pravili komentiranja.