08:28, pet, 26. Jul

Najstnika iz mostu v reko vrgla mačko in vse skupaj posnela, policija ugotovila identiteti storilcev





Pred dnevi je na družbenih omrežjih zaokrožil posnetek, kjer sta najstnika za zabavo mačko vrgla z mostu v reko. Policija je pozivala ljudi, da sporočijo, v kolikor vedo kaj o dogodku ali najstnikih, ki so to počeli.

Do dogodka je prišlo na mostu v Vuhredu

Bralec 24ur.com je prepoznal, da gre za most, ki se nahaja v Radljah ob Dravi. Policisti Policijske postaje Radlje ob Dravi so nemudoma začeli zbirati obvestila. “Ugotovili so da se je dejanje zgodilo na mostu čez reko Dravo v Vuhredu, prav tako so ugotovili tudi identiteto obeh sodelujočih oseb. Gre za dva mladoletnika z območja Policijske postaje Radlje ob Dravi,” so na PU Celje povedali za prej omenjen portal.

Policisti zbirajo dokaze v smeri suma storitve kaznivega dejanja mučenja živali po 341. členu Kazenskega zakonika: “Kdor surovo ravna z živaljo ali ji po nepotrebnem povzroča trpljenje, se kaznuje z denarno kaznijo ali zaporom do enega leta. Kdor z dejanjem iz prejšnjega odstavka muči več živali ali mučeno žival trajno pohabi ali na krut način povzroči njen pogin, se kaznuje z zaporom do dveh let,” še poroča portal 24ur.com

Druge novice

Dodaj odgovor

Prosimo izpolnite preden nadaljujete! *

S klikom na gumb "Objavi komentar" se strinjate s pravili komentiranja.