00:33, pet, 26. Apr

Napoved današnje oddaje Report: Osnovnošolsko srečanje Z odra na oder, razstava Vzemi si čas zame in Dravska kolesarska pot





V današnji oddaji Report, ki bo ob 18. uri na BK TV, bomo predstavili četrtkovo mednarodno srečanje osnovnošolskih gledaliških skupin Z odra na oder na OŠ Leona Štuklja Maribor pa tudi napovedali odprtje razstave “Vzemi si čas za nas” in večerno turistično vodenje po ikoničnih točkah Maribora, ki ju pripravlja skupaj s še nekaterimi drugimi šolami Višja strokovna šola za gostinstvo in turizem Maribor.

Ravnatelj OŠ Leona Štuklja Maribor, ki bo z naslednjim šolskim letom postala mednarodna osnovna šola, in dolgoletna vodja projekta Z odra na oder Metka Ferk sta predstavila, kaj se bo v četrtek, 30. 3. 2023, dogajalo na tej šoli. Pri njih bodo namreč imeli kulturni dan, prav ves dan pa se bo na njihovem odru odvijale gledališke predstave učencev slovenskih in tujih osnovnih šol.

Študenta Višje strokovne šole za gostinstvo in turizem Maribor Miha Erman in David Tovornik pa sta predstavila projekt Vzemi si čas za nas, ki so ga naredili študentje te šole skupaj s študenti še nekaterih drugih šol ter Slovensko turistično organizacijo. V okviru projekta bo v Mariboru kmalu odprta razstava na enem od osrednjih trgov, isti večer pa bodo pripravili tudi voden sprehod po ikoničnih točkah Maribora.

V oddaji boste več izvedeli tudi o Dravski kolesarski poti.

Izsek iz oddaje je na voljo spodaj:

Druge novice

Dodaj odgovor

Prosimo izpolnite preden nadaljujete! *

S klikom na gumb "Objavi komentar" se strinjate s pravili komentiranja.