18:21, čet, 25. Apr

Napoved: Danes v oddaji Report o Festivalu sprehodov, dobrodelni prireditvi na OŠ Malečnik in razpisu za prostovoljce ZPM Maribor





Danes, 21. 3., ob 18. uri v oddaji Report na BK TV govorimo o skorajšnjem Festivalu sprehodov v Mariboru, Lovrencu na Pohorju in Ljubljani, o jutrišnji dobrodelni prireditvi na OŠ Malečnik ter o letovanjih za otroke, ki jih pripravlja ZPM Maribor, ki išče prostovoljce za ta letovanja in za delo v Domu ustvarjalnosti.

Vid Kmetič, programski urednik Festivala sprehodov bo opisal, kako in kje bodo potekali sprehodi v Mariboru, Lovrencu na Pohorju in v Ljubljani. Ravnateljica OŠ Malečnik Mateja Veltrusky, in podpredsednica šolskega sklada Natalija Harb bosta povedali več o jutrišnji prireditvi v OŠ Malečnik, po kateri bodo imeli tudi dobrodelni srečelov. Vsak srečka je dobitna, izkupiček pa gre v šolski sklad za nakup plezalne stene za učence. Marina Škrubej, vodja referata za letovanje ZPM Maribor, in pedagoška vodja Maja Ružič Kranjc pa bosta povedali več o letovanjih na morju in na Pohorju ter povabili ljudi, da se prijavijo tako na razpisu za prostovoljce na letovanjih kot tudi v Domu ustvarjalnosti v Mariboru.

Kratek izsek oddaje si že lahko ogledate v tem napovedniku.

Druge novice

Dodaj odgovor

Prosimo izpolnite preden nadaljujete! *

S klikom na gumb "Objavi komentar" se strinjate s pravili komentiranja.