01:58, sre, 24. Apr

Napovedana čistilna akcija v Mariboru vnovič prestavljena





V soboto, 15. aprila, bi naj potekala čistilna akcija na levem bregu Drave, a je zaradi slabega vremena tudi tokrat prestavljena, sporočajo iz MO Maribor.

“Čistilna akcija Moji odpadki, moja skrb, napovedana za to soboto, 15. 4. 2023, je zaradi slabega vremena odpovedana. Novi datum vam sporočimo pravočasno,” so sporočili iz mariborske občine.

Prvi del čistilne akcije se je odvil prejšnji mesec, 25. marca. Kljub slabemu vremenu se je zbralo okoli nekaj sto prostovoljcev, ki so skupaj zbrali 3680 kilogramov odpadkov, mariborski župan Saša Arsenovič, je takrat na družbenih omrežjih zapisal: “Kljub slabemu vremenu smo danes na zdaj že peti mestni čistilni akciji nabrali 3680 kg odpadkov. Žal bi ta številka ob lepšem vremenu in več sodelujočih bila najverjetneje dvojna.”

Drugi del napovedane čistilne akcije naj bi potekal 1. aprila, a je bila akcija prestavljena na jutrišnji dan. Kot kaže, pa je slabo vreme odneslo tudi tokratni termin, saj so tudi za jutrišnji dan napovedane obline padavine.

Druge novice

Dodaj odgovor

Prosimo izpolnite preden nadaljujete! *

S klikom na gumb "Objavi komentar" se strinjate s pravili komentiranja.