08:26, pet, 29. Mar

Navijačem NK Maribora čarter v Liverpool in Moskvo





Odločitev je padla v trenutku, ko se je Maribor uvrstil v ligo prvakov“, je danes za naš portal potrdil Gregor Orešek iz turistične agencije Euroval. Skupaj z VLM Airlines pripravljajo dva čarterja – v Liverpoool in v Moskvo.

tekma, nk maribor, liga prvakov (13)

V prvi vrsti so čarterje namenili navijačem, ki si želijo v živo ogledati gostovanja vijoličastih v ligi prvakov. “Potrjenih imamo že 70 predprijav. Skupaj z navijaško skupine Viole in s podporo NK Maribora verjamemo, da bomo napolnili ne eno, ampak več čarterskih linij za Liverpool. V tem trenutku pa je razpisano eno letalo“, je pojasnil Orešek. Čarterji so namenjeni vsem, ki jih zanima nogomet, pa tudi komurkoli, ki bi želel iti na izlet, kajti tako v Liverpoolu kot v Moskvi bodo organizirali turistični ogled mesta.

Še 40 mest na letalu
Trenutno je prostih še 40 mest, dokler ne odpremo novega čarterja“, je povedal Orešek. Povezali so se z VLM-jem in v sodelovanju s kitajskimi investitorji pripravili čarter po enotni ceni 299 evrov. Rezervacije sprejemajo prek maila info@euroval.si in v pisarni turistične agencije Euroval (na Ul. Heroja Bračiča, t.i. City 2).

Druge novice

Dodaj odgovor

Prosimo izpolnite preden nadaljujete! *

S klikom na gumb "Objavi komentar" se strinjate s pravili komentiranja.