05:22, pet, 5. Jul

Nekoč uspešen podjetnik v osebnem stečaju





“Spomladi naslednje leto bo deset let, kar se je začel osebni stečaj Mirana Vuka. Nekoč je bil uspešen podjetnik (danes je upokojenec, ki mu rubijo del pokojnine), vodil je Nogometni klub Zavrč, družina Vuk je bila pred leti celo na Managerjevi lestvici najbogatejših Slovencev,” navajajo Slovenske novice.

Vrstile so se kriminalistične preiskave, padli so očitki o davčnih utajah, Vuk je razglasil osebni stečaj

Slovenske novice v nadaljevanju navedejo: “Leta so minevala, a v stečajni masi je še vedno nekaj premoženja, ki v zameno za evre išče novega lastnika. Že večkrat je šel na dražbo ranč na Turškem vrhu, a na žalost upnikov neuspešno. Tokrat upravitelj Dragan Manjulov poskuša premoženje unovčiti z zbiranjem ponudb. Pričakuje jih do 30. novembra letos.”

Kaj pravzaprav ponuja javnosti:

Kompleks na Turškem vrhu 53 in 43 (ocenjena tržna vrednost naj bi znašala prek 625 tisoč evrov, likvidacijska pa nekaj več kot 406 tisoč),
gozdne parcele (18.708 evrov),
kmetijska zemljišča in nasede vinogradov (ocenjena tržna vrednost znaša nekaj več kot 210 tisoč evrov, likvidacijska pa blizu 190 tisoč).
Upravitelj vse omenjeno ponuja kot celoto in sicer za pol milijona evrov. Kupčevo denarnico bodo bremenile tudi davščine.

Več TUKAJ.

Druge novice

Dodaj odgovor

Prosimo izpolnite preden nadaljujete! *

S klikom na gumb "Objavi komentar" se strinjate s pravili komentiranja.