03:50, sob, 22. Jan

Nepričakovan odhod: Rudi Požeg Vancaš zapušča NK Maribor

Zimski prestopni rok v Ljudskem vrtu se nadaljuje, tokrat z odhodom. Rudi Požeg Vancaš se seli v Ukrajino, naslednja postaja Černomorec Odesa.

“Po napovedih je namen čim hitreje sestaviti kadrovski mozaik za nadaljevanje sezone, a hkrati pripravljamo tudi dolgoročnejše načrte. Naše vrste zapušča Rudi Požeg Vancaš. Pogodba, ki bi potekla ob koncu sezone, je sporazumno prekinjena. Obojestransko smo prišli do dogovora o zaključku sodelovanja. Glede na korektnost in profesionalen odnos med celotnim obdobjem se Rudiju zahvaljujemo za prispevek v dveh letih in pol skupnega sodelovanja mu ter želimo obilo sreče na nadaljnji poti v tujini, kar je bila tudi njegova želja, ki jo je izrazil ob iskanju novega izziva,” je za klubsko spletno stran pojasnil športni direktor Marko Šuler.

To obdobje je bilo nekaj posebnega

93 nastopov, 17 golov ostaja zapisano kot učinek 27-letnega krilnega napadalca v vijoličastem. Ob slovesu je Požeg Vancaš za klubsko spletno stran dejal: “Vesel sem, da sem bil del največjega kluba v svoji državi. Zahvaljujem se vsem v klubu, v teh dveh letih in pol sem se imel zelo lepo. Družinski, a profesionalni odnosi, s spoštovanjem in podporo res krasijo ta klub. Vsem želim veliko zdravja, sreče in čim več zmag tudi v prihodnje, na vseh področjih. Vsak igralec, ki med kariero obleče dres Maribora, pomni to obdobje kot res nekaj posebnega, kar ti ostane za zmeraj v spominu. Navijači, hvala tudi vam za podporo, ostanite še naprej motor kluba.”

Druge novice

Dodaj odgovor

Prosimo izpolnite preden nadaljujete! *