04:16, sob, 3. Avg

Nina Golub: “Danes se počutim fenomenalno. Veliko bolje. Ni me sram obleči kopalk in ponosna sem nase.”





Priljubljena fotografinja, znana kot nekdanja tekmovalka v resničnostnem šovu Big Brother, je v preteklih mesecih izgubila več kot 70 kilogramov.

V oddaji Moja zgodba nam je povedala, da je imela s težo težave že vrsto let, a težave so se začele kopičiti po drugem porodu, tedaj jo je mož zapustil. Povedala nam je, da je zaradi stresa imela težave s pritiskom, zato je jedla močne tablete. Vse bolj se je zavedala, da ne more več dohajati svojih otrok, zato se je odločila, da spremeni svoje življenje.

Čeprav ni bilo lahko, je bilo vredno, nam pove. Po izgubi kilogramov se je v svojem telesu počutila odlično, a se je borila z odvečno kožo. Zato se je veselila posega, s katerim bi ji odstranili odvečno kožo. Poseg so zaradi zdravniške stavke odpovedali, zato se je odločila za samoplačniško operacijo. Operacija, s katero so ji odstranili kar štiri kilograme kože in podkožnega sloja, jo je stala 3.500 evrov.

“Srečna sem, da imam zlata otroka in starša”

“Po posegu sem v bolnišnici ostala le dan, nato sem bila odpuščena v domačo oskrbo, kjer se je okrevanje šele prav začelo. Srečna sem, da imam starša, ki sta mi omogočila, da sem lahko “ubogala” zdravnike in prve tri tedne zgolj ležala. Dovoljeno je bilo le, da vstanem za stranišče. Po dolgih treh tednih pa sem se začela vračati v vsakodnevno rutino. Sprva krajši sprehodi, nato vsakih nekaj dni dodatne obremenitve. Ne le starša, poudariti morem, da sta mi bila v veliko pomoč tudi otroka. Lahko bi se pošalila, da sta bila kar moja negovalca. Kljub temu, da sta mala, sta vedela, kot da bi čutila, kako je na stvari, zato sem izjemno ponosna nanju. Presenetila sta me z razumevanjem in nežnostjo,” nam je povedala.

“Danes se počutim fenomenalno. Veliko bolje. Ni me sram obleči kopalk in ponosna sem nase. Naše življenje je danes nepredstavljivo bolje in bil je vreden vsak korak, ki sem ga naredila. Vse bi storila znova, ko vem, kako lažje je danes. Sicer imam sedaj težave z nizkim pritiskom, a verjamem, da se bo vse uredilo,” za lokalec.si pove Nina, ki se 21. avgusta odpravlja na operacijo zgornjega dela telesa.

Druge novice

Dodaj odgovor

Prosimo izpolnite preden nadaljujete! *

S klikom na gumb "Objavi komentar" se strinjate s pravili komentiranja.