06:04, čet, 25. Apr

NK Kovinar Maribor: “Razočarani, jezni, žalostni in zgroženi”





Nogometni klub Kovinar Maribor je na družbenem omrežju delil žalostno zgodbo.

Zapisali so: “Žal moramo tokrat delit negativno zgodbo. Pred približno tremi leti, smo ob veliki pomoči staršev in ostalih podpornikov uredili našo tribuno, za lažji in udobnejši ogled tekem naših nogometašev. Vendar očitno urejena tribuna nekoga PONOVNO moti in mu PONOVNO ni všeč. Še v nedeljo popoldne je bila na prvi pomladanski kadetski tekmi polna tribuna ljudi. Želimo, upamo in tudi pričakujemo, da bodo naše tribune še večkrat tako polne tudi v prihodnje.
Toda ob prihodu otrok in trenerjev na ponedeljkov trening nas je namreč pričakalo tole.”

Svoj zapis so nadaljevali: “Tokrat očitno naše “drage” vandale niso motila zgolj naslonjala na stolih ampak kar celotne vrste na tribuni. Naj poudarimo, da so stoli bili trdno pritrjeni na betonsko podlago tako, da je za uničenje na fotografiji bilo potrebno kar nekaj truda. Toda očitno so naši stoli v nedeljo zvečer šli nekomu pošteno na “živce”, zato jih je enostavno odtrgal in vrgel ob in na igrišče.”

“Spoštovani vandali ponovno vam sporočamo, da lahko svoje mišice in odvečno energijo potrošite na nogometnem igrišču. Z veseljem vam bomo omogočili dober trening. Naše stole in tribuno pa prosimo, da pustite pri miru. Lahko pa če že imate toliko poguma pridete poprimete za orodje in popravite nastalo škodo.
Ps: za kakršnekoli informacije o dogodku se iskreno zahvaljujemo. Hvala Nk Kovinar,” zaključijo svoj zapis na družbenem omrežju.

Druge novice

Dodaj odgovor

Prosimo izpolnite preden nadaljujete! *

S klikom na gumb "Objavi komentar" se strinjate s pravili komentiranja.