13:39, pet, 29. Mar

VIDEO – NK MARIBOR pred play-offom: Dobili smo zahtevnega nasprotnika, a prvenstvo ne bo “trpelo”





Vijoličasti NK Maribor bodo play off kvalifikacij za skupinski del lige prvakov pričeli v Izraelu. V sredo, 16. avgusta se bodo v gosteh pomerili z njihovim prvakom Hapoel Be’er Shevo. Trener Darko Milanič ocenjuje, da bodo kljub težkemu nasprotniku našli način za uvrstitev v elito.

Mariborčani so odločeni, da se bodo že s prve tekme domov vrnili z dobrim rezultatom. Več v video izjavah Milaniča in Mateja Palčiča.

Povratna tekma v Ljudskem vrtu bo v torek, 22. avgusta.

S Primorci v Dravogradu
Ne glede na precej zahteven ritem, v katerem se trenutno vrstijo tekme, nogometaši niso utrujeni, ampak zdravi in polni zagona, je zagotovil Milanič. Med tem ko se v kvalifikacijah za ligo prvakov selijo s hladnega severa na vroči jug, se v domačem prvenstvu skupaj s Primorci selijo v Dravograd. “Razumljivo je, da ni enostavno preklopit, ampak je to nujno potrebno,” je dejal Milanič. Morebitna prednost Mariborčanov v 4. krogu prve lige na tekmi z ekipo iz Ankarana pa bi lahko bilo gostovanje v Dravogradu, saj jih bo tam podprlo precej navijačev. Več v video izjavah Milaniča in Palčiča.

Druge novice

Dodaj odgovor

Prosimo izpolnite preden nadaljujete! *

S klikom na gumb "Objavi komentar" se strinjate s pravili komentiranja.