10:33, sob, 20. Apr

NK Maribor se je okrepil z ljubljencem domačih navijačev





Tokrat NK Maribor sporoča, da je v klub prišel še enega znan obraz, ki zelo dobro pozna utrip vijol’čnega sveta.

FOTO: NK Maribor

Znova bo dres Maribora oblekel Jan Mlakar. 21-letni napadalec se bo vrnil v svoj drugi dom. Prišel je januarja 2018 iz Fiorentine in z dobrimi igrami prispeval pomemben delež pri uspehih Maribora. v mestu je osvojil prvo trofejo v karieri, naslov prvaka 2019. Po dveh posojah na Otoku (QPR, Wigan) je sklenjen dogovor, da bo Mlakar v statusu posojenega nogometaša iz Brightona do konca sezone 2020/21 igral v vijoličastem dresu, zapišejo na klubski spletni strani.

“V sodelovanju z Brightonom smo našli skupno rešitev. Povlekli smo pomembno potezo za klub in se okrepili pred začetkom sezone ter evropskimi kvalifikacijami z znanim obrazom. Prav tako pa tudi za slovenski nogomet, saj je Jan kapetan mlade reprezentance Slovenije, ki bo prihodnjo pomlad gostiteljica evropskega prvenstva. Cilji v Mariboru so vedno najvišji in z Janom imamo pomembnega aduta več, da jih uresničimo. Dobrodošlo je tudi spoznanje, da zelo dobro pozna okolje, tako da bo v njegovem primeru čas prilagajanja krajši,” je naslednjo kadrovsko potezo za nkmaribor.com predstavil športni direktor Oliver Bogatinov.

“Nisem okleval, ko se je pojavila možnost za prihod oz. v mojem primeru za vrnitev v Ljudski vrt. Občutki so fenomenalni, počutim se, kot bi se vrnil spet domov in komaj čakam, da skupaj začnemo novo zgodbo. Ekipa je vmes doživela nekaj sprememb, ima še bolj kakovostne igralce. Sodeloval bom tudi z novim trenerjem, s katerim sem se že pogovoril o najpomembnejših zadevah in mi je predstavil njegove zahteve. Spremljal sem prejšnje tekme tudi z razdalje, tako da sem dobro seznanjen z razmerami. Vem, kakšni so cilji Maribora in tukaj sem, da pomagam k uresničitvi,” pa pravi Jan Mlakar, ki prihaja v dobrem stanju telesne pripravljenosti.

Druge novice

Dodaj odgovor

Prosimo izpolnite preden nadaljujete! *

S klikom na gumb "Objavi komentar" se strinjate s pravili komentiranja.